GOTT NYTT ÅR

champagne och rosévin finns på plats!
behöver inte mer. förutom mina nära o kära o min älskade!


Men orka...

Fick jag dig att vilja fira nyår utomlands? GAAAAAAAAAAAH!
Längtar tills den dagen vi möter på våra ansikten. MOHAHHAHA!

FUCK YOU! Jaaaaaaaaaaa, jag är bitter och ska hämnas mer.


Nyår firas med mina ULTIMATA TJEJER!
Lite champange och rosévin kommer att finnas på plats.
JAG LEVER!


Jobbar 12h varje dag fram till NYÅR, bara att stå ut. Ser ut som en zombie. Men det gör mig inget. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

/ andie

MEN JAAAAAAAA

IMORGON!
Besöka min familjeläkare, jag tror att jag är gravid. HAHA SKOJA!
Betala räkningar
JOBBA 


senare sooooooova!!
sååå ser min dag ut!!

GODNATT FOLKET.


Just a dream

It was only just a dream


Med andra ord!...

Jag sa ju att jag skulle få min hämnd! Jag älskar ordet HÄMND.
YES YES YES!

Kul jul.


...

GOD JUL

GOD JUL ALLA FINA!


..............

fuck you.
fuck you.
fuck you.

YOU SUCK!
fuck you
fuck you
fuck you


Japp nu fick jag det sagt!
Tack och hej för min egna lilla spalt!


..........

Närhet.



Hej hopp!

Goddag,

Börjar se ljuset, känner att jag börjar bli bättre. Tummen upp för det! Har inte fått ner febern än, men på väg till att försvinna. Imorgon är den borta. Hokus pokus fili....Halsen är åt andra sidan ännu värre än igår, har så ont när jag sväljer och knappt nån röst kvar... Skrek och sjöng igår på julbordet.. Men jag var duktig, gick hem raka vägen efter att ha tillbringat lite tid med tjejerna och maten var helt okk!

Ikväll är jag så pepp så att det är sjukt!!! PARTY PARTY PARTY IN MY BRAIN! GAAAAAAAAAAAAAAAAAH! va jag ska mingla... :D Förkrök hemma hos lilla mig blir det..!!! Jag längtar typ fast jag är sjuuukling men det hindrar mig inte alls... JAG SKA FESTA IKVÄLL! Slå klackarna i takeeet , 123 skååååååål mina vänner.

Världens sötaste T kommer efter att han har jobbat klart!! Så kul att du ska med!! Verkligen super!!

Singellivet är så underbart måste jag få säga, med tanke på alla förhållanden jag har haft på sista tiden så ska det för en gångs skull bli skönt att kunna göra exakt va jag vill! Utan att behöva känna mig dum eller så!!!
Jaa ni vet ju säkert vad jag menar... Kan ju inte hålla mina händer i styr, när jag ser något jag tycker om, jag är ju ärlig iaf... :D hahahaha.
Jag har konatkt med en super gullig kille just nu, han är verkligen en sån där drömkille.. Men jag vet inte..Jag är så osäker på det här.. Känner att jag vill vara för mig själv just nu... Vill liksom känna mig fri för en gångs skull....
Vill ju inte sumpa ännu en bra kille som jag har gjort, long time ago!!! Vi får se vad som händer.. det visar sig... !! Ta inte åt dig av vad jag skriver... om du nu råkar läsa detta inlägg..


PUMPAR MUSIK!!! Inför ikväll.. Måste testa mina nya högtalare... IKVÄLL SÅ KÖÖÖR VIIIII!!!!


PUSS!!!/ ANDIE med engelskt uttal och inte ANDIE med svenskt uttal... HAHAHHAHAHA!

P.s Sisselooo du är BÄST! Glad att jag har dig på jobbet!! Min egna lilla filmstjärna!!! KOMIKER på högnivåå!! hahahahahahahhahaa
 


Andréa & Zäta!



Jag o Zandra!! Vilka pumor vi är ;)
Sjuk som jag är, följde med ändå! Feber och en massa snor men ändå var jag lite pepp!
Tack Marianne och hela gt för en underbar kväll! Är sjukare nu än innan, men det vare värt. Så kul att Karin och bobbo var med!!! o alla andra!!! LOTTA K OCH MATTE!!! <3

PUSS PÅ ER ALLA!!!!!

fler bilder kommer, lovar!!!


Nu ska jag dricka te och bara lägga mig och sova.. För imorgon väntar ännu en galen kväll...

ZANDRA - ZÄTA!

Tack hjärtat för att du fixa min dator! Så gullig så, har legat i sängen och mått piss, har ingen ork med nått just nu men så kommer en ängel och plingar på min dörr, Zäta kom med min dator och den blev fixad på en gång! :D TACK TACK TACK hoppas vinet smakar bra, passa dig perfekt... Nu är min guldgruva(dator) hel igen.

Ska sluta att besöka massa "dumma" sidor, inte vet jag vart viruset kom ifrån!
Det enda jag vill nu är att bli frisk till imorgon och att min rygg ska bli som förut. Har ju fortfarande sjukt ont! Men det har hjälp en hel del. TACK CHRISTER för att jag fick en akut tid igår och idag! Har tid om några dagar igen. :D Stans bästa kiropraktor!

Imorgon är det som sagt julbord, har hållt mig frisk hela hösten/vintern fram tills nu, är så föskyld och jag får inte ner febern. Måste bli frisk imorgon som sagt, vill ju inte vara hängig och seg. :/ Imorgon skulle jag ju köööööra hårt med tjejerna, men vet inte om jag ens orkar gå ut imorgon efter julbordet. Vi får återstå och se! I HOPE AND I PRAY!

Försöker lära mig lite granna om min nya telefon, touch mobil är inte min grej helt enkelt, jag fattar NADA!
aja ska försöka vila nu!!!!!!!!!!!!!! PUSSHEJ!







HELVETES OTUR

VARFÖR VARFÖR VARFÖR?

en trasig rygg
en trasig mobil (har köpt en ny och FATTAR INTE ETT SKIT AV DEN. VET inte ens hur man svarar. SKRATTA BARA! FAN VA MAN SKA HA OTUR.
en trasig dator, har fått nån jävla virus i den. skrämmer mig en hel del med tanke på att det stod VARNING! dina nära och kära kan vara i fara. MAN BA OKEJ? är det ett slags skämt eller?
Tacka gudarna att Zäta ska fixa datorn åt mig. HUR FAN SKA JAG KLARA AV DENNA HELG? ingen jävla dator eller mobil, fattar ju inte ett skit av den. HAR INGA NUMMER KVAR HELLER!!! alltsåååååå va fan....

Kan ju fan inte ens nå min pappa eller syster, återigen har jag blivit lurad av att köpa en mobil som har för många funktioner.. jag ska ju bara ha den för att smsa och ringa... men nej då...HJÄLP MIG NÅGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!




inte nog med all denna skit som jag har skrivit upptill..
JAG ÄR SJUK OCH HAR FEBER!

julbord imorgon. HALLELULJA! FUCK THAT!


Livet är kort, mina vänner.




Tiden går så snabbt, vi alla förändras. Den här bilden hitta jag i en mapp! Tyvärr får ni inte se hela bilden, vet inte vad jag gjorde för min, men tittar man noga på bilden så ser man även min klädstil, va fan hände? ett nit skärp runt midjan, mitt "finaste" halsband som jag älskade mer än något annat, mitt långa fina hår...alltså jag dör...skjut mig... men det är väldigt kul att kolla på gamla bilder... 2 år har det gått.. Fy man förändras hela tiden...

Det är jag och min kära chef på bilden, Marianne Ohlsson! Gina Tricot´s ägare!! YOU GO GIRL!! :D


Bilden är tagen hemma hos Lotta k, min favorit! =) Tänker på dig vännen, finns där för dig alltid!

Nu längtar man ännu mer till julbordet...!!! :D
Jag ska inte dricka har lovat mina kollegor detta, men kan jag hålla mitt ord? Kan jag ens tacka nej till goda drinkar eller ett glas vin? NEJ, det är ju de som är det svåra. Jag kan inte säga NEJ! JAG BARA KÖR OCH SKÅLAR!
Som ni alla vet, förra årets julbord var en succé. JAG FRAMTRÄDDE inför en massa människor på det julbordet och sjöng väldigt högt inför alla SNÄLLA SNÄLLA av Caroline af ugglas. Vad kör jag i år? MOHAHAHAHAHAHAHA! Nej då i år så tar jag det lilla lugna, slutade väldigt illa sist.. Men fy va ni skrattar åt det här idag och aldrig aldrig kommer ni att glömma!!!!!! I ÅR SÅ KÖÖÖÖR VI BRUDAR!!!!!!!!!!!!! SKÅL! pusssssssssssssssssssss

MUSLI KALLAR JAG HONOM FÖR!

Musli är en man som jag attraheras av stort, har gjort det ett tag nu. Det är inte många som känner till det här, bara mina nära & kära. Han är mycket äldre än vad jag är och han är verkligen en man!

Han frågade efter mig idag? Alltså jag vet inte hur jag ska förklara det här för er, han är en slags dröm, en dröm som jag egentligen ska motstå. Med tanke på omständigheterna. Jag kanske träffar denna man i helgen om jag lyckas med det jag vill. Alltså jag skriver det här och nu på bloggen, ge mig honom en kväll bara så lovar jag att jag ska bli en bra människa och sluta att bete mig som jag har gjort. HÖHÖÖHÖHÖHÖHÖHÖ !

TACK O HEJ MINA NÄRA OCH KÄRA!
;)

Så att ni vet...

Ledig helg har man! HAHA!
Mycket trevligt, mycket party!
VAD HÄNDE?

Längtar till GT´S JULBORD!
Vi lyckades tills slut att få med KAKAN ( Karin Mariannes Mamma) För er som inte vet. Det var jag och Cissi som övertalade henne. Bobbo ska också med ( Bosse) (Karins Karl). Det kommer att bli så trevligt när alla är samlade.
Ja vissa tror ju att det är halloween vi ska på, vissa ska ju klä ut sig till aladdin. HAHHAHAHAHHAHAHHA nu skrattar jag för mig själv. Jag är så ond! Måste bättra på det här med att vara elak och göra fulingar!

Ha det bra gott folk.
Jag är glad idag vet inte riktigt varför.
PUSS


1 2 3 4 COOP

TAGET AV SYSTER YSTER!
JAG SKRATTAR HÖGT



Ja då är frågan om det blev en lugn lördag för mig? Ehhhhh nej! Efter jobbet åkte jag hem till syster och vilade/åt en kebabtallrik som smaka spya..*blä*.. Vid tolv slaget for vi mot stan och besökte vårt gamla place TABAZCO. Var det kul? Nja, riktar åt både ja och nej, men mycket folk var det i alla fall. Andie får ett samtal utav cinqo del mayo (cindy akosah thoren), hon råkade vara med emmsi (emma hjortland) och tillsammans gick vi till BMB!! Galet mycket folk och superkul hade jag förutom när, jaaa min syster lämnar mig för vissa människor, cinqo och emmsi försvinner någonstans inne på dansgolvet vid schlager, då det slutar med att jag tappar bort dem. Vad händer då? Jo jag får mingla med mig själv, men kul hade jag även fast jag levde min egna lilla värld ute på house-dansgolvet. Wiiiiiiie.

Btw så ser varken jag, andrea, cindy eller emma ut som  att jobba på coop extra hahaha.

Var jag bakis dagen därpå? Nej det var jag icke! Smarta lilla jag drack två glas vatten och ett glas med två brustabletter( resorb ) och mådde prima dagen efter. Lite trött kanske. Som tur spydde jag inte som vissa andra *fniss*


Vad gör jag? Nu kör jag!

SES UTE I DIMMAN, ikväll.


Jag har kul med dig! Det har jag verkligen.











JAG SÄGER BARA MYYYYYYYYYYYYYYYYYS! ÄLSKAR ATT MYSA!

Killar Killar Killar

Jag finner inga ord för er !
Ni finns överallt. SUCK!

Sköna Onsdag

Japp, vilken underbar Onsdag. Man börjar ta vara på sina lediga dagar. Inte många denna månad.
Har tvätt tid när som helst, inte så mycket tvätt, tackar gudarna för det!

Senare ikväll så ska jag dra iväg för att sola. Behöver färg. Ser ut som ett lik. Jobbigt när ens hudfärg ändras på vintern från brun till grå-vit. Jobbigt läge måste jag säga!

PUSS PÅ ER!


Lika som bär



 
Du betyder allt! Finns ingen som tar din plats från mitt hjärta. Glöm aldrig det!



ÄLSKAR DIG SYSTER! ALLTID VI! mot världen!

............



gäsp! o hjälp jag är såå trött..

Put in on Me!



GODKVÄLL SVERIGE!

SVART-SKALLE!

Ångrar lite grann att jag färga håret till min riktiga hårfärg, jag har ju kämpat för att få det ljusare men nu är det gjort. Gjort är gjort, det är fint ändå! Ganska så nöjd och jag börjar vänja mig allt mer.
Jag har blvit beroende av lösögonfransar, alltså va fan ska jag göra? JAG ÄLSKAR LÖSÖGONFRANSAR!
En gång i tiden var  jag beroende av mitt löshår, men nu har ögonfransarna tagit över mitt hjärta. Fuck.


Ska äta nu! Gotta go! Love my baby so much.

Träffa min alle balle!

Idag ska jag leka med min kära vän Alle!
Vi ska luncha och gå runt på stan!
Hihihihi!





,,,,,

FUCK, Vad jag är trött?

Jobbiga o långa dagar!
Bara att hålla ut.

MENS


RSS 2.0